BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Ahad, 19 Julai 2009

Tajuk Utusan Malaysia 19 Julai: "Sumpah, saya tak terima rasuah" - Keeper Man U.

Sengal betul!! Gua paling panas bila tengok pasukan bolasepak Malaysia jadi hebat tak tentu arah.

Amri Yahyah main entah macam apa! Tak beragak langsung la.. Kesian la kat orang putih tu, datang dari jauh nak tekel awek Asia, tapi yang lu pergi score 2 bijik tu kenapa? Nasib baik Owen score balik dan MU menang. Kalau seri, gua rasa lepas ni Alex Ferguson letak jawatan, lepas tu apply kerja kat kelab NS Cempaka agaknya.

Cuba main masa Malaysia lawan Chelsea dulu. Satu gol pun Malaysia tak score. Jurulatih Malaysia bangga, peminat Chelsea pun puas hati.




LOLzzz!!! BIG "L" FOR VAN DER SAR & FOSTER!!!

http://encikakmal.blogspot.com/

4 Fitnah:

Encik Akmal berkata...

wakaka muka keeper malaysia nampak macam cute giler kan bila dia pose macam tu???

(D)ulu(A)ku(P)okemon... berkata...

aku igt klo die pose dlm majalah gay lg bgus la

Mr Daha berkata...

Ko sokong mana ni? kompius aku.. hu3

(D)ulu(A)ku(P)okemon... berkata...

ak skong PKR..ehh....
sume geng ak Chelsea

Penganut Ajaran 4D